![]() |
foto: Boris Stojanov |
Rychlá a vynikající polévka
Ingredience (2 porce)
300 g lososa3 dl vody
1 kostka kuřecího bujónu
1 zakysaná smetana
rajčata
bazalka
hrst krevet
2 dl sklenička hrášku
2 dl sklenička babykarotky
sůl
bílý pepř
Příprava
Zbavte rybu kůže a nakrájejte filety z lososa na malé kousky.
Svařte vodu s kysanou smetanou, přidejte bujónovou kostku a nechte chvíli povařit.
Mezitím si na pánvi opečte kousky lososa, krevety, hrášek a karotku a bazalku,osolte a opepřete.
Přidejte opečenou směs do polévky a nechte mírně vařit několik minut a dochuťte.
Autor článku: Marcela Borýsková
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkujeme za vaše příspěvky. Tým GastroCZ